היש קשר בין כאבי גב תחתון לכליות והשתנה?

דיון מתוך פורום  כאבי גב

15/06/2013 | 09:26 | מאת: ורדה

שלום דוקטור, מבקשת לדעת האם יש קשר בין כאבי גב תחתון, שמקרינים לרגל ימין, לבין השתנה מוגברת, והאם כל זה קשור לכליות? אתמול התחילו כאבי גב תחתון,עם הקרנת כאב לרגל ימין. ובערב מצאתי את עצמי יוצאת להשתין כ-6 פעמים בערב אחד (כ-4עד6 שעות). האם יש קשר בין הדברים? וכמובן- מה ניתן לעשות? אשמח לתשובה מהירה . שבת שלום!

שלום כאב גב עם הקרנה לרגל =בעיית עמוד שדרה. השתנה מרובה/מיעוט השתנה/שליטה חלקית של השתנה- כולם יכולים להיות קשורים אף הם לבעיות בעמוד השדרה. ממליץ שתפני למומחה עמוד שדרה לבדיקה בהקדם תרגישי טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב