כאבים באזור הגב האמצעי והעליון

דיון מתוך פורום  כאבי גב

20/04/2013 | 03:08 | מאת: שי דביר

שלום , לפני משהו כמו חודשיים התחילו לי כאבים באזור אמצע הגב , לאט לאט הכאב התחיל גם באזור הגב העליון , הכאב הוא תמידי אין הפסקה , לפעמים יש רק החמרה בכאב שהוא נהיה בלתי נסבל , ניסיתי לקחת נרוסין בשביל הכאב אבל הוא לא משפיע וגם כדור אנטיביוטיקה למקרה שזה דלקת וגם לא השפיע ,אני כרגע חייל ואני חושש שלא יוכלו לתת לי את הפיתרון הנכון בגלל כל מה שקורה עם הרפואה בצהל, אשמח לעזרה תודה מראש .

לצערי קצת קשה לי לעזור לך להבין מה מקור הכאב מהתיאור שנתת, אולם ברור לחלוטין שכאב קבוע בגב אינו תופעה בריאה או מקובלת. צריך להבין מה מקור הכאב. כרופא באיכילוב אני יודע שצה"ל מפנה אלינו תדיר חיילים לייעוץ במרפאת עמוד שדרה. תוכל לבקש מהרופא שלך הפניה ואז אפשר יהיה להתרשם/לשלוח אותך לבדיקות/להבין מה סיבת הכאב ואיך פותרים אותה. אופציה אחרת היא כמובן לבוא לייעוץ באופן פרטי. בכל מקרה - לא לוותר- צריך לרדת לשורש הבעיה. תרגיש טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב