כאבי גב תחתון וזרועות

דיון מתוך פורום  כאבי גב

18/04/2013 | 16:48 | מאת: הסובלת

שלום אני בת 55 וסובלת מכאבים בזרועות (עליון) ובצד שמאל תחתון של הגב שנמשכים לאורך כל הרגל, בישיבה הרגל נרדמת. כמו כן לפעמים יש לי עיוותים באצבעות הרגליים והדיים. בצילום צווארי נראה:יישור הלורדוזיס, הנמכת המרווח הדיסקלים בגובה C5 6 וזיזים בקדמת גופי החוליות בגובה הזה. האם זו הסיבה לכאבים? יש טיפול לבעיה? אשמח לתשובתכם המהירה תודה נ.ב. לוקחת B12 ומגנזיום.

לסובלת שלום נשמע שאת סובלת מבעיה משמעותית בעמוד השדרה המותני ואולי גם בצווארי עוויתות/רדימות בגפיים הם בד"כ ביטוי ללחץ עצבי. צריך לבצע CT או MRI ולרדת לשורש הבעיה. ברגע שיש אבחנה - אז בד"כ גם הטיפול ברור. תרגישי טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב