כאבים עזים לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  כאבי גב

30/03/2013 | 00:22 | מאת: תומר

עברתי ניתוח זעיר פולשני פריצת דיסק l4/l5. כבר בלילה הראשון הרגשתי כאבים עזים ברגל שמאל. לאחר לילה בבית חולים שוחררתי הביתה. אחרי מספר ימים של סבל נוראי שבו רגל שמאל מוקרנת וממש לא בשימוש בנוסף כף רגל ימין ושמאל רדומות. הגעתי למיון שם נתנו לי משכך כאבים ושוחררתי הביתה למחרת הרופא נתן לי מרשם ללאקרוקסיה. אני מאוד סובל ומאוד מודאג מסוגל רק לשכב ובקושי לזוז. מה האופציות שלפני? אשמח לעזרה.'

תומר שלום ייתכן ומדובר בבצקת לאחר ניתוח שתדעך בהדרגה. ממליץ שתנוח/קח ארקוקסיה ותפנה לרופא שניתוח אותך. תרגיש טוב

מנהל פורום כאבי גב