כאבי גב

דיון מתוך פורום  כאבי גב

25/04/2011 | 16:45 | מאת: אבי

יש כמה מקרים שבהם יש לי כאבי גב: 1. כשאני סתם מסתובב עם אנשים(בקניון,מוזיאון וכו?) אני מרגיש מהר מאוד כאבים בגב,נראה לי התחתון ואני פשוט מרגיש שאני חייב לשבת. אני ממש סובל. הבעיה נפתרת בד?כ אחרי שאני יושן בלילה אבל זה פוגע לי בפעולות יומיומיות כמו שאמרתי ואני רק בן 20. 2. אני בצבא וכשאני סוחב אפוד,נשק ועוד משהו(שכפ?ץ,מ?ק,ג?ריקן וכו?) אני מהר מאוד מרגיש שכואב לי כל הגוף, בעיקר בגב והשכמות . לאחרים זה בקושי כואב כך שזה בעיה אצלי בטוח

נשמע שאתה סובל מכאב ממקור שרירי ברור שצריך לבדוק קודם ולהתרשם אבל סביר להניח שכל מה שתצטרך זה טיפול פיזיותרפי טוב והמשך תחזוקה שוטפת בצורה של תרגילים לחיזוק שרירי מעטפת עמוד השדרה גש להבדק ותפתור את הבעיה בהצלחה ואגב תתעלם מפרסומות כמו זו שנרשמה כאן לפני ע"י "מומחה לפיזיותרפיה"

מנהל פורום כאבי גב