כאבי גב עזים

דיון מתוך פורום  כאבי גב

19/02/2013 | 11:14 | מאת: אורלי

שלום רב לדר קינן! אני יודעת שמאוד קשה ליעץ דרך האינטרנט ובכל זאת אנסה לפרט לך את הבעיה שלי אני בת 61 עם הסטוריה רפואית מאוד מורכבת כל הסיפור שלי התחיל לפני 12 שנה עם עודף משקל רב מאוד עברתי החלפת פרק ירך בשנת2000 חייתי עם זה בסדר לקחתי ויוקס לכאבים וכנראה זה גרם לי לחסימת מעיים הייתי במצב מאוד קשה ובסופו של סיפור עברתי ארבעה ניתוחים בטיפול נמרץ ויצאתי עם שקית סתומה כל זה היה בשנת 2002 הייתי עם הסתומה 9 שנים כי אף אחד לא רצה לנתח אותי עם העודף המשקל הרב למזלי הטוב נפלתי לרופא מדהים ששינה לי את החיים דר ברק המדהים מתל השומר הוא המליץ לי לעבור ניתוח קיצור קיבה ואכן עברתי לפני שנתיים וחצי את הניתוח וירדתי 47 קילו ואחרי שנה הוא סגר לי את הסתומה לפני שלושה חודשים עברתי אצלו גם ניתוח בקע כנראה בגלל אוסף הניתוחים אני יודעת שכל הבעיות שלי נגרמו מהעודף מישקל הבעיה היום שאני מועמדת להחלפת ברכיים אבל הבעיה המרכזית שלי היום היא כאבי הגב הבלתי נסבלים בגב התחתון אני לא מסוגלת יותר לסבול הייתי אצל אורטופד והאמת הוא לא נתן לי תשובה לכאב עשיתי צילום ומתברר שיש לי עקמת אני לוקחת המון משככי כאבים כמו אוקסיקונטין 40 פעמיים ביום ואני פשוט מכורה והאמת שהרבה זה לא עוזר לי ואני פוחדת מתופעות הלואי אני מיואשת לגמרי כי אייכות החיים שלי ירדה לאפס יש לך עיצה מה לעשות? אשמח לתגובה שלך ואני ממש מצטערת על אורך המיכתב ושיהיה לך יום טוב ותודה מראש

19/02/2013 | 11:28 | מאת: אורלי

שכחתי גם לציין שיש לי גידול בכליה חחח מרוב בעיות שכחת:)

שלום ע"מ להבין במה מדובר - יש צורך לעבור בדיקה גופנית ולבצע הדמיה של עמוד השדרה המותני - בדיקת CT או MRI . בלי זה - לא ניתן לדעת במה מדובר. תרגישי טוב

מנהל פורום כאבי גב