כאבי גב תחתון -פריצת דיסק, בלט דיסק?

דיון מתוך פורום  כאבי גב

22/04/2011 | 21:00 | מאת: שושי

לפני כחודש וחצי החלו כאבי גב תחתון(כל האגן וסביבה הזנב עמוד השדרה היה תפוס ומכווץ) הייתי במיון ואחרי צילום ובדיקה פיזית נאמר לי שאין לי פריצת דיסק אלא שרירים תפוסים, מאז עברתי 4 זריקות וולטרן 3 צלסטון ולא עזר, הייתי שוב אצל אורטופד ושוב נבדקתי ושוב נאמר שאין לי פריצת דיסק, מישם הייתי בטיפול (פעם אחת) אצל הכירוגפרקט וזה שחרר אותי יותר, אך עכשיו אחרי חודש ואחרי (לטעותי) נקיונות וההכנות של פסח, שוב אני עם כאבי תופת ואני חשה את התופעות המפורסמות של פריצת דיסק למרות שאני יכולה להזיז את הרגל אני לא יכולה להרים את האגן מצד ימין שמקרין עם כאבים כאילו יש לי שם שיפוד שמסתובב? קבעתי תור נוסף לכירוגפרקט ביום ה',לצערי יום למחרת אני טסה האם יש סיכוי עדיין שזה לא פריצת דיסק, האם אפשר להסתפק ולהשתקם עם הכירוגפרקט ולחזור לחיים מלאים ובלי מגבלות?

יש סיכוי שזה לא כאב ממקור דיסקלי אבל בשלב זה הייתי פונה לרופא ומבצע בדיקת סיטי או MRI של עמוד השדרה המותני ומבין בצורה מדויקת במה מדובר. תרגישי טוב

מנהל פורום כאבי גב