רגל עצבנית

דיון מתוך פורום  כאבי גב

21/04/2011 | 21:46 | מאת: לי

אבי בן 76 וסבל מבעיות גב .לפני שנתיים עבר ניחוח לב פתוח. בשנה האחרונה התחיל לסבול ממה שנקרה רגל עצבנית אורגל חסר מנוחה(מתרגום מאנגלית).ההתקף מגיע בלילה, הרגל פשוט קופצת והוא לא יכול לשכב אלא צריך לעמוד או ללכת עד שנרגע. הוא יכול כל הלילה להישאר ער ורק לפנות בוקר אחרי שנרגע יכול לשכב ולנסות לישון. אודה לך אם תוכל לתת עצה כי לפי הנאמר לנו אין פיתרון לבעיה

בהנחה שנשללו בעיות עמוד שדרה המסבירות את התופעה -ואכן מדובר ב RESTLESS LEG SYNDROME - ניתן לנסות תכשיר המכיל MSM שנועד להקל על התכווצויות שרירים ליליות מסוג זה -זה מכיל חמרים טבעיים ונמצע בחנויות טבע ולפעמים אפילו ברשתות הפארם הגדולות. אם לא בוצעה בדיקת סיטי או MRI של עמוד השדרה המותני-הייתי מתחיל שם לפני שקובעים כי זה מקור התופעה. ד"ר קינן

מנהל פורום כאבי גב