בקשר לכאבי גב באמצע ובגב התחתון

דיון מתוך פורום  כאבי גב

08/01/2013 | 20:48 | מאת: אנסטסיה ליטבאק

שלום שמי אנסטסיה אני בת 20. לפני מספר שנים עסקתי בספורט והתחילו לי משם כאבי גב, כשבדקתי בבדיקת סיטי מצאו שבלט לי ב 2 דיקסקים בין L4-L5 (מבנה גרמי תקין. בלט דיסק ממרכזי עם לחץ על השק התקאלי), ובין דיסקים L5-S1 (מבנה גרמי תקין. בלט דיסק מרכזי עם לחץ על השק התקאלי) הבדיקות שערכתי היו ב 2009 ואחרי זה עברתי פיזוטרפיה והכאבים עברו לי עד שהלכתי לצבא והכאבים עוד פעם חזרו אלי ואפילו החמירו כי אני היתחלתי להרגיש גם כאבים באמצע של הגב. הלכתי לרופא הוא שלח אותי לרינגן ואחרי זה באתי אליו והוא אמר שהכל תקין וזהו לא שלח אותי יותר לשום בדיקות ולשום דבר ואפילו לא רצה ליראות את הבדיקות שעשיתי לפני זה. רציתי לישאול מה אני יכולה לעשות כי מאוד כואב לי הגב ואני לא יודעת מה לעשות (אני לא יכולה לעמוד הרבה, לשבת הרבה ואני חייבת תמיד לחפש תמוחה נוכה לישון כי לא נוח לי לישון כי יש לי ממש כאבים) מה אתה יכול לעציע לי ? (אני יכולה אפילו לשלוח לך את הצילום של הרינגן שעשו לי) הרבה תודות אנסטסיה ליטבאק

ממליץ שתפני למומחה עמוד שדרה לבדיקה יסודית / הפניה לבדיקת הדמיה חדשה ואז החלטה לגבי המשך טיפול. לא סביר להמשיך לסבול מכאב גב מבלי להבין את הסיבה.

מנהל פורום כאבי גב