סקוליוזיוס 27 מעלות לימין

דיון מתוך פורום  כאבי גב

07/11/2012 | 13:10 | מאת: X

שלום בעבר טופלתי בחגורת בוסטון אשר מנעה את התפתחות העקמת כיום אני כבר בן 25 עם עקמת של 27-28 לימין עם מבנה סיבובי של מספר חוליות עקמת אדיופתית קלאסית ומידי פעם אני מרגיש כאבים בצד שמאל של הגב לפי מה שקראתי ויש חוסר סימטריה בין שני הצדדים צד שמאל יש מן שקע כתוצאה כנראה מהאפקט הסיבובי מה עליי לעשות בנדון ואיזה טיפול מומלץ כדי לחזק את השריר בצד שמאל ממש אודה לך על התשובה ואשמח לקבוע פגישה עמך אם אני יצטרך .

X שלום :) נשמע שאתה צריך למצוא פיזיותרפיסט טוב ולאמץ לך סט של תרגילים שתבצע באורך קבוע . מטרת התרגילים היא לחזק ולשפר את גמישות שרירי עמוד השדרה. שחיה/פילאטיס/שיטת אלכסנדר - גם עשויים לעזור להשיג את המטרה תרגיש טוב

מנהל פורום כאבי גב