כאב נעלם וחוזר

דיון מתוך פורום  כאבי גב

25/10/2012 | 12:05 | מאת: אתי

האם כאב גב תחתון כתוצאה ממתיחה, שיכול להיות חזק אבל גם להעלם לחלוטין לעיתים - הוא תופעה מוכרת? יש לפעמים תחושת נימול קלה ברגליים. לאחר המתיחה היתה חולשת שרירים מסויימת ברגליים במשך כמה שעות. מאפיין פריצת דיסק?

כאב גב שבא והולם יכול להתאים לבעיה שרירית,אולם תחושת נימול וחולשה ( גם סובייקטיבית ) יכולים להעיד על בעיה חמורה יותר - כגון בעיה דיסקלית אם התופעות שתיארת נמשכות כבר מספר שבועות או יותר ( גם לסירוגין ) - ממליץ שתבואי לייעוץ תרגישי טוב

מנהל פורום כאבי גב