בלט דיסק

דיון מתוך פורום  כאבי גב

16/10/2012 | 22:12 | מאת: יוסי

אני בן 32 עובד כנהג משאית שלא כוללת עבודה פיזית אלא רק נהיגה בלבד ומבדיקת CT שעשיתי גילו לי בלט דיסק מבדיקת ct שעשיתי נמצא בחוליות L4L5 בלט אחורי דיפוזי עם לחץ קל השק וב S1 וב L5 בלט אחורי עם לחץ על השק בנוסף סימני לחץ על S1 ימין ברצסוס. אני כבר 4 חודשים סובל עם כאבים שמקרינים לרגל מהאגן ועד לכף הרגל ניסיתי את כל הטיפולים האפשריים שזה כולל פיזיוטרפיה, כירופרקטיקה, טווינא וכמובן אני נוטל כדורים אנטי דלקטיים אך גם הם לא מורידים לי את הכאב בשבוע האחרון הכאבים התגברו ואני מרגיש תחושה של שריפה בזמן הליכה אשמח לדעת אם יש משהו לעשות לפני שאני פונה לניתוח...

לפי התיאור של הכאב וממצאי הסיטי - נשמע שהכאב נובע מבעיה בדיסק L5-S1 . בכל מקרה אם הכאב הולך וגובר תחת טיפול שמרני - מומלץ מאד שתגיע לבדיקה בהקדם האופציות הקיימות הן - המשך טיפול שמרני -כולל זריקה אפידורלית ( שלא ציינת שקיבלת) או ניתוח מבלי לבדוק אותך ולראות את ה CT - לא ניתן לומר משהו ספציפי יותר תרגיש טוב

מנהל פורום כאבי גב