arthritis

דיון מתוך פורום  כאבי גב

06/08/2012 | 03:20 | מאת: a

שלום וברכה, אני בת 25 , אמא לשני זאטוטים מתוקים ומורה לכיתה א'. ב3 שנים האחרונות, מאז ההיריון הראשון שלי התחלתי לסבול מכאבי גב וצאור. לכתחילה לא יחסתי להם חשיבות והאשמתי את ההיריון, אחרי לידה, הנקה וכו'. לאחרונה כשהכאבים נהפכו בלתי נסבלים פניתי לאורתופד שאחרי בדיקות מקיפות, שלח אותי לבדיקות דם,וMRI שעשיתי בשבוע שעבר. הרופא התקשר אלי עם תוצאות לא כ"כ נחמדות בלשון המעטה: Small Disc petrosion in lower back Arthritic changes in neck and back High Inflamation and Arthritic factor in blood Diangnosis: Arthritis, Scoliosis and Hypermobility יש לציין שתמיד היו לי ברכיים בעיתיות (כאבו אחרי הליכה או טיפוס מאומצים וכן הכפות רגליים שלי התחילו לכאוב מההריונות אך אף פעם לא סבלתי בגב ובצאור איני גרה בארץ ורציתי לדעת את חוות דעתך וכמו כן לשאול: ממה אתה חושב נגרמו בעיות אלו? מה אופן הטיפול הבטוח ביותר כדי להבטיח לי חיים של אישה צעירה בגילי? אשמח מאד לשמוע ממך בקרוב, בהכרת טובה רבה, ע.ב. -- --

לצערי חסרים יותר מדי פרטים ע"מ לענות לך בצורה טובה בראש ובראשונה - צריך לראות את ה MRI עצמו . בכל זאת - על פניו נשמע שבעייתך העיקרית היא בעיית מפרקים ולא בעיית עמוד שדרה ועל כן מומלץ שתפני קודם כל לראומטולוג- רופא פנימי המתמחה בבעיות מפרקים. ממה נגרמות בעיות אלו - בד"כ לא ניתן לדעת תרגישי טוב

מנהל פורום כאבי גב