כאבים ורדימות בפיזור יד ימין,

דיון מתוך פורום  כאבי גב

31/07/2012 | 10:32 | מאת: בועז

בבדיקת אמ.אר.אי, C3-C4-בלט דיסק עם לחץ על השק הדוראלי ולחץ קל על החוטת הצרות הפורמינות הנוירליות דו צדדי. C4-C5 בלט דיסק דיפוזי עם לחץ על השק ולחץ על החוט, הצרות הפורמינות הנוירליות דו צדדי ואות חריג בחוט באותו גובה המתאים למיאלומלציה. C5-C6 בלט דיסק דיפוזי עם לחץ על השק ולחץ קל על החוט, הצרות הפורמינות הנוירליות דו צדדי. C6-C7 בקע דיסק מרכזיאחוריעם לחץ על השק ולחץ קל על החוטץ

ממליץ שתפנה להתייעצות אצל מומחה עמוד שדרה כמו הח"מ. הממצא המדאיג ביותר מתוך רשימת המכולת שרשמת הוא ה"מיאלומלציה" - ממצא המציין נזק הנגרם לחוט השדרה כתוצאה מלחץ.

מנהל פורום כאבי גב