שייט קאייקים וכאבי גב

דיון מתוך פורום  כאבי גב

08/07/2012 | 14:04 | מאת: חלי

שלום רב יש לי בלט בגב תחתון לאחר טיפול שאיבת דיסק המצב היום רגוע. אני עוסקת בכל מיני סוגי ספורט : הליכה,אופניים ופילטיס כעת ברצוני להתחיל להתעסק בספורט הקייאקים האם ספורט כזה יכול לעורר מתים ולהשיב לי את הכאבים? תודה רבה

כן - חתירה הוא ספורט שאינו בריא לגב שחיה ( חתירה או גב ) / רכיבה על אופניים ( לא שטח ) / הליכה/ פילאטיס/מכשיר ELLIPTICAL בחדר כושר - לא יזיקו לגב ענפי ספורט שכרוכים בזעזועים כמו ריצה ומשחקי כדור ו/או חתירה ( כולל מכשיר כושר המדמה חתירה ) - אינם מומלצים לסובלים מבעיות גב . זה לא אומר שייתכן ותעסקי בזה והכל יעבור בשלום, אבל זה יכול לעורר כאב שהיה רדום

מנהל פורום כאבי גב