כאבי גב /אם אר אי פיענוח

דיון מתוך פורום  כאבי גב

27/06/2012 | 14:33 | מאת: אורית

שלום ד"ר.תשובת אם אר אי. בלט דיסקלי קל לצד שמאל L3+L4 ספונדילוליסטזיס דרגה 1בL4-5על רקע ניווני ובלט דיסקלי דיפוזי קל מצרים את השק הדולרי במידה קלה עד בנונית הבלט דיסקלי מערב מימין את השורש הנויראלי של L4 בלט דיסקלי אחורי בS1-L5ללא לחץ על השק הדולרי ..או הנויראלית אודה לך אם תגיד לי מה זה אומר תודה מראש

אורית שלום קצרה היריעה מלהסביר לך בפירוט מה יש לך, אבל בקצרה - נשמע כי הבעיה המשמעותית ממנה את סובלת היא ספונדילוליסטזיס. ספונדילוליסטזיס היא בטוי של שינויים ניווניים בעמוד השדרה אשר גרמו לחוסר יציבות ו"גלישה" של חוליה אחת על פני החוליה שמתחתיה. המדרגה שנוצרת בין אותו צמד חוליות ( L4-5 במקרה שלך ) יכול לגרום לכאב גם והקרנה לרגליים ( כנראה רגל ימין במקרה שלך) מעבר להסבר תאורטי זה - ע"מ לדעת מה באמת מפריע לך ואיך לעזור לך - אני צריך לבדוק אותך ולצפות בבדיקת ה MRI עצמה ולא רק בפענוח תרגישי טוב דר' קינן

03/07/2012 | 19:25 | מאת: יגאל

תודה, ד"ר על תשובה מקצועית ומפורטת.

מנהל פורום כאבי גב