שכמות

דיון מתוך פורום  כאבי גב

05/04/2011 | 10:59 | מאת: מישל

אני בן 43 מגיל 20 סובל מכאבים בשכמות תמיד טענו שאני הולך עם כתפיים שמוטות ויש לחץ על השרירים.חייתי עם זה בשלום עם הכאב הזה.עושה עיסויים ופזיוטרפיה שמקלים על הכאב.אני גם שוחה המון ובזמן האחרון אחרי אימוני שחיה הרגשתי שבשינה נרדמות לי שתי האצבעות האחרונות בכל יד.רק בשינה ברגע שאני מתעורר זה נעלם...יש ימים שזה קורה ויש ימים שלא האם זה מסוכן?

מסוכן זה לא-אבל זה יכול להעיד על התפתחות של בעיה בעמוד השדרה הצווארי. שחיה זה ספורט בריא מאד לגב אבל פחות בריא לצוואר. בהחלט ייתכן כי הבעיה הממושת בשכמות קשורה אף היא לבעיה צווארית - אבל לא בהכרח. אם הרדימות מציקה לך - תפנה להבדק אצל מומחה עמוד שדרה לגבי השחיה- סגנון גב -בריא יותר מבחינת הצוואר -או לחלופין שחייה בסגנון חתירה אבל עם הראש במים כל הזמן ( שנורקל ומסיכה ) תרגיש טוב

05/04/2011 | 13:04 | מאת: מישל

האם פזיוטרפיה יכולה לעזור או כירפרקט? ולמה ההרדמות היא רק בשינה ושמתעוררים זה נעלם?

מנהל פורום כאבי גב