כאבי גב

דיון מתוך פורום  כאבי גב

17/06/2012 | 13:06 | מאת: שמעון

שלום לך .מיזה כבר שבוע וחצי יש לי כאבי גב חזקים .אני מקבל כול יום זריקה abitren 75 mg 3ml 5amp75 mg ולא עובר כול יום יש אותו כאבים חזקים השמח אים תתני לי דרך או עצה לתפל בזה תודה

שמעון שלום מהתיאור שנתת - אין שום דרך לדעת מה מקור הכאב . זה יכול להיות עמוד שדרה - שריר תפוס או פריצת דיסק ויכול להיות גם בעיות שלא קשורות לעמוד שדרה כמו כליות תתחיל בבדיקה אצל רופא משפחה ואורטופד אם נראה להם שמתדובר בבעיית גב- תפנה למוממחה עמוד שדרה בברכה דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב