ניתוח פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  כאבי גב

14/06/2012 | 00:02 | מאת: מרינה

שלום ד''ר אורי קינן לפני כ4 ימים עברתי ניתוח עקב פריצת דיסק מאוד גדולכ ב L5-S1 כיום עדיין כאובה מאוד, אמנם לא כאבים ברגל אך כאבים בגב מאוד משמאותיים. תוך כמה זמן הם עמורים להיעלם? אורטופד שלי אמר שאין שום הגבלות בהתנעלות יום יומית, אבל אני קראתי שלא ממליצים ישיבה, עמידה, הליכה ממושחים, שאסור לשון על הבתן, אסורה ישיבה מזרחית. האם זה נחון? תודה רבה מראש מרינה

מרינה שלום מותר לבצע הכול כרגיל אחרי ניתוח פריצת דיסק חוץ מ- כיפוף/הרמת משקל - מזה מומלץ להמנע ככל שניתן ל 6 שבועות ( מותר כמובן להתכופף - אבל בזהירות ולאט בשבועות הראשונים ) . ישיבה/הליכה מותרים אבל ישיבה מכאיבה בהתחלה בד"כ חוץ מזה - נשמע הגיוני יותר שתפני לרופא המנתח עם השאלות :) תרגישי טוב בברכה דר' קינן

24/06/2012 | 23:15 | מאת: מרינה

שכחתי לשאול על הריון ולידה מתי ממליצים להיכנס להריון? האם יש בעיה לעשות אפידורל? האם מותר להשיא ילד במינשא? תודה

מנהל פורום כאבי גב