שאלה לגבי עקמת גב

דיון מתוך פורום  כאבי גב

28/03/2011 | 17:41 | מאת: לירון

עד איזה גיל צריך לעשות את התרגילים של הטיפול הפזיוטרפי של העקמת? אני כבר כימעט שנתיים בטיפול מה אני אצטרך לעשות כול החיים את התרגילים? הרופא משפחה אמר לי שיכול להיות שאני יגדל ובזמן ההריון יהיו לי כאבי גב חזקים בגלל העקמת יש בזה קשר?

אין הגדרת גיל מדויקת וגם אין חובה בכלל לבצע תרגילים-כמו שאמרתי בתשובה הקודמת. אידיאלית -אם אנחנו מדברים על תחזוקה שוטפת של עמוד השדרה- צריך ואפשר לצמצם את התרגילים למספר דקות ביום של תרגול עצמי ו/או שחיה ( חתירה או גב ) . בוודאי שאין צורך להמשיך ללכת למכון לפיזיותרפיה.

מנהל פורום כאבי גב