כאבי גב תחתון עם הקרנה לרגל שמאל

דיון מתוך פורום  כאבי גב

13/12/2011 | 13:10 | מאת: יעלה

שלום ד"ר בת 50,לפני חודש וחצי בוצע ct בעקבות כאבי רגליים +גב וירידה בתחושה מתחת לברך שמאל והממצאים העלו בלטי דיסק אחורי ב-L2-L3, L3-L4, L4-L5, L5-S1 עם לחץ בינוני על השק התקלי. נשלחתי לפיזיוטרפיה (אלקטרודות חשמל ומתיחה). התחושה מתחת לברך חזרה. אך עדיין סובלת מכאבים בעיקר לאחר עמידה מרובה או הרמת דברים.נאמר לי שזו לא פריצת דיסק. האם זה נכון? כיצד עלי לפעול על מנת לחזור לתפקוד רגיל? תודה והמשך יום טוב. יעלה

קשה לענות אם מדובר בפריצה או לא מבלי לראות את בדיקת הסיטי עצמה חזרה לתפקוד רגיל בד"כ תתאפשר אצל רוב האנשים אחרי כחודשיים של טיפול שמרני שכולל פיזיותרפיה/המנעות ממאמצים ( בעיקר נשיאת משקל ) ומשככי כאב לפי הצורך. במידה וזה לא משתפר ממליץ להבדק שוב אצל מומחה עמוד שדרה ע"מ להחליט מה לעשות הלאה

מנהל פורום כאבי גב