כאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  כאבי גב

11/11/2011 | 14:00 | מאת: ספורטאי

למעלה מ3 שבועות אני מושך כאב גב-תחתון,לא זכור לי ממה זה התחיל. הקושי הוא בקימה מישיבה לעמידה, כאשר אני מנסה להתיישר זה מלווה בכאב חד. לאחר מנוחה בת שבוע,חזרתי לעסוק בספורט ותוך כדי ריצה במשחק כדורסל. חשתי כאב עז באותו המקום. רק שעכשיו אני כבר שבועיים במנוחה והכאב והגבלת התנועה עדיין קיים! אני בן 48 ועוסק בספורט תחרותי(כדורסל+כדורגל) ולא זכור לי בכל שנות פעילותי כאב כזה שאינו מרפה. כל נסיון שלי להגיע לרופא מומחה- נכשל, המועד הקרוב נקבע ל21/12 מה עושים???

שלום הסימפטומים שאתה מתאר מתאימים תאורטית לבעיה של דיסק ( ניוון/בקע ) . מסכים שמומלץ שתפנה למומחה אם הכאב בלתי נסבל והתורים ארוכים - תפנה לחדר מיון או שתתקשר שוב -ותסביר את חומרת הבעיה - אני מקבל חולים דחופים בסוף יום העבודה הרגיל לעיתים תכופות

מנהל פורום כאבי גב