משככי כאבים

דיון מתוך פורום  כאבי גב

26/07/2011 | 23:14 | מאת: אילן

אני לאחר זריקת אפידורל שניה.אני לוקח טרגין 20מילגרם פעמיים ביוםוליריקה 0.75 פעם ביום. בדעה אחת עם הרופא שלי הורדתי באופן הדרגתי את המינונים של התרופות. טרגין הורדתי בהדרגה לפעם ביומיים ואתו הדבר לגבי הליריקה. ביום שאינני לוקח את הטרגין אני מרגיש אי נוחות פנימית. האם זו תופעה רגילה?הרי הטרגין היא תרופה נרקוטית והתסמינים הם מעין גמילה? אודה לכם מאד על התייחסותכם לילה טוב אילן

יש לך פריצת דיסק - כנראה לא חדשה - ב C5-6 אם מאד כואב ו/או קיימת חולשה בגפה/יים - צריך לנתח אם לא - אפשר לנסות טיפול שמרני לתקופה של מספר חודשים ואז להחליט מה עושים הלאה - במידה ועדיין כואב טיפול שמרני כולל פיזיותרפיה/המנעות ממאמצים פיזיים/משככי כאב/טיפולים במרפאת כאב תרגיש טוב

ממליץ שתתיעץ עם מומחה כאב

מנהל פורום כאבי גב