כאבים בגב התחתון

דיון מתוך פורום  כאבי גב

24/07/2011 | 10:06 | מאת: בתיה

שלום רב, הופנתי על ידי רופא גסטרולוג לבדיקת CT עקב בעיה לכאורה בכבד. דו"ח הפענוח תיאר בין היתר גם ממצא בעמוד השידרה - "מבנה גרמי שמור, ללא ממצא הורס עצם. שינויים ניווניים בעמוד השדרה. לציין בסקרום הרחבת שרוול CSF סביב שורש S1 מימין פחות בולט משמאל מתמשכים לתוך האגן בגודל עד 2.5 ס"מ מימין ו - 1.3 ס"מ משמאל, להערכה נוירולוגית חוזרת ושקילת הדמיה נוספת כולל בדיקת MRI". ביקרתי אצל נוירולוג אשר ביצע בדיקה נוירולוגית, ממצאי הבדיקה תקינים ונשלחתי לבצע בדיקת MRI עמ"ש סקראלי על מנת לשלול NEUROMA. רציתי לציין כי החלו אצלי כאבים המופיעים בעיקר עקב שינה, הגורמים לעיתים התעוררות כמה פעמים בלילה, התחושה היא של שריפה ונעלמים לאחר שאני קמה. אודה לחוות דעתך והאם פעילות גופנית בחדר כושר כולל שחיה יכולה לעזור. תודה.

ממליץ שתפני למומחה עמוד שדרה עם תוצאות ה MRI בינתיים אין חשש לבצע כל פעילות גופנית כולל חדר כושר או שחיה

מנהל פורום כאבי גב