cataflam כאב גב ומעי רגיש

דיון מתוך פורום  כאבי גב

06/07/2011 | 16:18 | מאת: איתמר

שלום רב, מזה כמה שנים מטופל ב-Cataflam לפי צורך לבעיית סקרואילייק בגב תחתון. לאחרונה החלה תופעת לוואי דומות לאלה של מעי רגיש בכל פעם שאני לוקח את התרופה ואח"כ חולפות תוך כמה זמן שאורכו תלוי במידת השימוש בתרופה. ניסיתי להחליף לאטופן ולצערי אותן תופעות. ארקוקסיה לא מועילה לעניין, וארטופן וכד' (מבוססי איבופרופן) לא יעילים אף הם. מכיוון שארסנל הפתרונות לכאב גב תחתון מוגבל, והמטרה בטיפול היא להוריד דלקת ולא רק לשכך כאב, מה ניתן לעשות מבחינת המעי כדי למנוע תופעות לוואי כאלה בעת לקיחת ה-Cataflam. ניסיתי קולוטל במשולב בהמלצת הרופא וזה קצת עוזר אבל לא ממש. תודה.

שלום הפתרון הוא לא במעי אלא בהפסקת הטיפול התרופתי. מאד לא מקובל ואפילו מסוכן-ליטול טיפול תרופתי ממשפחת התרופות האנטי-דלקתיות ( ארטופפן/ארקוקסיה/אתופן/קטפלאם)לתקופה של יותר ממספר שבועות קיימים פתרונות אחרים לבעיה שלך ממליץ שתתיעץ עם מומחה עמ"ש דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב