כאבי גב עליון- יש פיתרון?

דיון מתוך פורום  כאבי גב

03/07/2011 | 00:00 | מאת: רוני

שלום, בן 63, שבר דחיסה ב-L1 פציעה בשרות צבאי, אוסטאופורוזיס בינוני, גילוי מהשנה האחרונה. קיפוזיס 30 מעלות. בעייתי העכשוית: כאב חד בגב עליון מימין לעמוד השדרה, בעיקר בבוקר ובקימה מישיבה. מזה כחודשיים. הצילומים מראים שינויים ניווניים רגילים לגילי. מה ניתן לעשות להקלה? איזה תחום רפואי מטפל בכך? אני מתרגל פיזיותרפיה וצועד כשעה מידי יום. בשנה שעברה בערך באותה תקופה היה כאב דומה וחריף יותר, חלף מאליו לאחר 3 חודשים. תודה על מענה מימך.

שלום לא ניתן לדון בפתרון מבלי להבין מה הבעיה. הסיבות יכולות להיות מעמוד השדרה- כולל מעטפת השרירים/חוליות/רצועות ויכולות להיות גם מבית החזה כולל צלעות וכו'. בדיקה גופנית ובדיקות הדמיה בוודאי יעזרו להבין את מקור הכאב ולמצוא לך פתרון בברכה דר' קינן

03/07/2011 | 18:17 | מאת: רוני

לדר' קינן תודה על המענה. שאלתי: מהו המקצוע הרפואי הנכון לפנות אליו לבירור יסודי וטיפול נכון בבעייתי?

מנהל פורום כאבי גב