משמעות השפעה קצרה מאד של הזרקה אפידורלית לגב תחתון

דיון מתוך פורום  כאבי גב

15/10/2014 | 12:25 | מאת: אדי

סובל 7 חודשים ברציפות מכאב חזק בגב התחתון (מקרין רק לישבנים). בבדיקת MRI נמצא: פריצת דיסק +2 בלט+ סימני דלקות+ שינויים ניווניים. הרופא המומחה אמר לי שאני לא מקרה לניתוח כי הממצאים לא משמעותיים במיוחד ואינם מסבירים את עוצמה ומשך זמן הכאב. ניסיתי כמעט כל פעולה אפשרית כגון:תרופות, דיקור, פיזיותרפיה, שחייה ועוד. הדבר היחידי שעוזר לי (רק לחצי יום) הוא עיסוי רפואי עמוק. לאחרונה עברתי הזרקה אפידורלית (L5 ומטה) שעזרה לשלושה ימים בלבד. מה המשמעות של השפעה קצרה מאד של ההזרקה? ומה עוד ניתן לעשות כי המצב גרוע ומשבית לגמרי. בתודה, אדי בן 70

לצערי המקרה שלך מורכב וספציפי מדי ע"מ לחוות דעה רצינית. ממליץ שתבוא לבדיקה עם ה MRI או שתפנה למומחה עמוד שדרה אחר לייעוץ . תרגיש טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב