פריצת דיסק חוזרת

דיון מתוך פורום  כאבי גב

30/09/2014 | 09:02 | מאת: מרינה

שלום ב2012 עשיתי ניתוח DISECTOMY ב L5-S1 במחלקה אורטופדית בבילינסון עד עכשיו הרגשתי יחסית בסדר, כמעט לא היו לי כאבים חוץ מכיפוף לקדימה. עכשיו אני 7 חודשים אחרי לידה שניה (היו לי כאבים קלים בזמן הריון) לפני כמה ימים פתאום הופיו לי כאבים חזקים בגב עם הקרנה לרגל ימין (כמו שהיה עז), כאבים חזקים מאוד. אני בפניקה זה חזר? כרגע מטופלת רק בהידרוטרפיה. אורטופד יצאיה לי רק LAMINECTOMY אחרי ניתוח פעמיים עשיתי MRI, CT לפני 3 חודשים ללא פריצות נוספות, רואים ניוון מה לעשות, למי לפנות? אין פטרון אחר? אולי יש מתיחות במיים שאפשר לעשות תודה רבה מרינה

מרינה שלום מציע שתבואי לבדיקה עם בדיקת ה MRI שביצעת ואז אוכל להבין מה הבעיה ואיך אפשר לעזור לך. דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב