כאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  כאבי גב

15/09/2014 | 15:28 | מאת: קרן

שלום רב, הינני בת 37 סובלת מכאבי גב לארונה, בוצע צילום סיטי אשר גילה שיש לי פריצת דיסק ובלט במקום נוסף איך ניתן להקל על הכאב? האם הליכה ניתן להמשיך לבצע? (הייתי צועדת כל בוקר 6 ק"מ בפחות משעה) והאם זה נכון להשתמש בקביים כשקשה ללכת ושיש כאבים תודה רבה רבה

יש הרבה דרכים להקל על הכאב - החל ממשככי כאב ופיזיותרפיה וכלה בניתוח- הכל בהתאם למצבך וממצאי ההדמיה. הליכה אינה מזיקה בכל מקרה קביים לא מומלצים בשום מקרה להקלה על כאב גב/רגל.

מנהל פורום כאבי גב