עקמת ואפידורל

דיון מתוך פורום  כאבי גב

06/09/2014 | 21:29 | מאת: חן

שלום מאז שנולדתי יש בעיה קלה של התפצחות שגרם לצד ימין להיות חלש יותר וקצר יותר מצד שמאל ב1.5 ס"מ....רציתי לדעת האם במצב של הבדל כזה שגורם לסוג של עקמת בגב התחתון...האם זה מפריע חי לקחת אפידול בלידה ??... עברתי רק לידה אחת...והייתה רגילה טבעית בלי כלום וזה כאב לא פשוט.....אשמח לקבל תשובה

הבדל באורך הרגליים יכול לגרום לאלכסוניות של האגן ולעקמת, למרות שהפרש של 1.5 ס"מ לא אמור להיות משמעותי. בכל מקרה - זה לא אמור להפריע לקבלת אפידורל. דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב