כאבי גב וחוסר תחושה

דיון מתוך פורום  כאבי גב

13/08/2014 | 15:56 | מאת: רונן

אהלן, אני סובל מזה חודשיים מחוסר תחושה ברגל שמאל, הופנתי לסיטי התוצאות: בגובה L4-L5: בלט דיסק נושק לשק. בגובה L5-S1: היפרטרופיה פסטאלית דו"צ עם היצרות הנקבים. זיזים אחוריים מצווים בפריצת דיסק ולחץ משמעותי על השק והשורשים. הבעיה שלי שאני בצבא, הרופא יחידה לא מוכן להפנות אותי לאזרחי, תור לצבאי יש רק עוד חודש וחצי חודשיים. בזמן הזה אני סובל מכאבים בגב וכאבים בהליכה. רציתי לדעת מה הפענוח של התוצאות וכמה העניין הזה דחוף. תודה רבה!

שלום לא נשמע מדאיג או דחוף מבחינת ממצאי הסיטי. מצד שני - רדימות של רגל מעידה על בעיה משמעותית - אפ הרדימות קבועה. מפריע לי שאתה מתאר רדימות רק ברגל שמאל בעוד שבסיטי מתוארת בעיה דו"צ. במצבים כאלו של אי התאמה בין מה שמפריע לבין ממצאי ההדמיה - אני בד"כ מפנה גם ל MRI . תרגיש טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב