כאבים במפרק הירך ובגב התחתון

דיון מתוך פורום  כאבי גב

23/06/2014 | 18:16 | מאת: נורית

שלום רב לך, אני סובלת מזה חצי שנה מכאבים במפרק הירך בייחוד כאשר אני עולה מדרגות , וגם בגב התחתון , עשיתי בדיקת CT ואשמח אם תוכל להתייחס לממצאים ולומר לי את משמעותם , יש לציין כי אני עוסקת בפעילות ספורטיבית שנים רבות (20, אני בת 40) וברצוני לדעת אם זה אפשרי להמשיך להתאמן (חדר כושר, קיקבוקס )או שזה רק מחמיר את הבעיה . בתודה מראש ,נורית להלן הממצאים: גובה של גופי החוליות שמור מרווחים בין חולייתים שמורים אין עדות לסטנוזיס ספינלית אלמנטים אחוריים שמורים שינויים ניוונים קלים במפרקים סקרואיליאקלים בקע דיסקלי מינימאלי עם סימני לחץ מינימלי על השק התקאלי בגובה L5-S1 אבן כ 1 מ"מ בגביע התחתון של כליה שמאלית.

נשמע כמו סיטי שהוא על גבול התקין לחלוטין. מכאן ועד לאבחן את מקור הכאב ולתת המלצות לפעילות - הדרך עוד ארוכה. אם זה חשוב לך - תבואי לבדיקה עם בדיקת הסיטי. יום טוב

מנהל פורום כאבי גב