הצרות ספינלית וכאבים ברגליים

דיון מתוך פורום  כאבי גב

02/06/2014 | 12:39 | מאת: ארון

בן 50. אובחנה אצלי היצרות ספינאלית מולדת ב- L2 L3 לאחר שהחל להופיע לי נמלול בכפות הרגליים אירי הליכה של כחצי שעה. אני מרבה בפעילות גופנית (5 פעמים בשבוע אופניים, שחיה ועוד). בשנה האחרונה חש כאבי שרירים ו"כבדות" בשתי הרגליים - בהליכה, עליה במדרגות וברכיבת אופניים. הכאבים "סימטריים" - בשתי הרגליים. האם זה נובע מההיצרות הספינאלית או ממקור אחר?

בהחלט נשמע כמו תלונות המתאימות להיצרות של תעלת השדרה. אופציה אחרת היא הפרעות בזרימת הדם לרגליים. בבדיקה פשוטה ניתן לדעת ולהחליט איך לטפל.

מנהל פורום כאבי גב