לאחר ניתוח לתיקון עקמת

דיון מתוך פורום  כאבי גב

27/05/2014 | 10:06 | מאת: נ

לפני שנתיים וחצי, בגיל 18 עברתי ניתוח לתיקון עקמת. עוד מתקופת ההחלמה בבית החולים היה לי קושי להסתכל למטה, לשבת וללכת הרבה או לעמוד במקום. כל הדברים הללו היו עושים לי סחרחורת קשה שגרמה לי להרגיש כאילו הראש שלי מנותק מהגוף ומסתובב לבד בו בזמן שהעיניים שלי לאט לאט איבדו את הראיה והכל היה שחור. היום לאחר כל השיקום והבדיקות עם הרופא המנתח הכל תקין מבחינתו אבל לי יש בעיה שלא עוברת, כשאני עומדת ומסתכלת למטה הרבה זמן- חותכת או מתעסקת עם דברים על השיש במטבח לדוגמא, אני מקבלת סחרחורת שלא עוברת גם לא בישיבה, אני מרגישה כאילו הראש שלי מתרוקן ושוב מסתובב לבד ואני מתחילה לראות שחור. הלכתי לרופא אף אוזן גרון, נוירולוג, רופא כלי דם ואף אחד לא מוצא מה הבעיה. בזמן אחת מה"התקפות" האלה מדדתי לחץ דם ויצא לי 80/58 , הבעיה היא שגם עשיתי אקו ויצא תקין. אני חייבת לציין שלא קרו לי דברים כאלה טרם הניתוח, לא היו לי סחרחורות ולא כאלה שתוקפות תמיד באותו המצב- מבט למטה בזמן עמידה ממושכת. אני מיואשת ואין לי יותר כיווני חקירה.. אני צריכה עזרה, האם מישהו יודע לייעץ לי?

לצערי זה לא נשמע בעיה ממקור עמוד שדרה ועל כן לא אוכל לעזור לך. זה כן נשמע משהו ממקור נורולוגי או בעיה בזרימת דם בעורקי הצוואר. אם לא בוצע דופלקס של עורקי צוואר - כדאי לבצע . אם תקין - ממליץ שתפני שוב לנורולוג - או לנוירוכירורג . תרגישי טוב

מנהל פורום כאבי גב