כאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  כאבי גב

24/05/2014 | 21:19 | מאת: מאי

שלום אני מאי אני סובלת מכאבי גב כבר 4 חודשים הלכתי לכמה וכמה אורטופדים הם אמרו שחולית l5 שלי לא כמו שאר החוליות וזה גורם הכאב והאורטופד האחרון שהייתי אצלו שלח אותי למרפאת כאב כדי ששם יזריקו לי חומר הרדמה כדי להבין אם הכאב גב הוא מהחוליות ואם כן כנראה צריך לעשות ניתוח 1) איזה חומר מזריקים לגב והאם זה כואב ? 2) במידה וכן איזה ניתוח צריך לעשות ?

מזריקים סטרואידים. אני מניח שאת מבינה שעם התיאור הקצרצר והלא רפואי שנתת לגבי חוליה L5- אין ביכולתי לענות לך תשובה רצינית לגבי איזה ניתוח צריך לעשות. אחרי בדיקה גופנית ו MRI אוכל להגיד לך במדויק ובפירוט-מה אני חושב. תרגישי טוב

מנהל פורום כאבי גב