כאבי גב ורגל

דיון מתוך פורום  כאבי גב

17/05/2014 | 21:45 | מאת: יוסי יזכירוביץ

כתוצאה מהרמת חפץ כבד, סבלתי מכאבי גב חזקים כחודש ימים. התלוו לכך הרגשת נימול בירך שמאל והרגשת צריבה ונימול במפשעה שמאלית. לאחר מספר טיפולים כירופרקטיים , כאבי הגב עברו כמעט לחלוטין אך הצריבה במפשעה לא חלפה והיא מציקה . לא בצעתי כל צילום או בדיקת emg . וקיוויתי שהארוע חד פעמי. האם התופעה מוכרת ותעבור עם הזמן, או יש צורך בבדיקות נוספות בתודה מראש לתשובה.

ממליץ בשלב זה לפנות לבדיקת אורטופד/מומחה עמוד שדרה ולבצע בדיקת הדמיה של עמוד השדרה . זה נשמע כמו פריצת דיסק.

מנהל פורום כאבי גב