בת 17

דיון מתוך פורום  כאבי גב

10/04/2014 | 12:55 | מאת: אנונימית

אני בת 17 וסובלת מכאבי גב וצוואר כבר שנים. שנה שעברה עברתי סידרת טיפולים שהופסקה באמצע אצל כירופרקט שאמר לי שיש לי בעיה ב7 חוליות בעמוד השדרה וחלקן הן C1 C2 C7 ועצם העצה. יש לי עקמת של הגב העליון לכיוון צד ימין ואני הולכת מאוד עקום, הוא ישר אותי לתקופה מסויימת אך עם הפסקת הטיפול התעקמתי חזרה. הצוואר כואב לי תמיד. במיוחד בחיבור שבין עמוד השדרה לגולגולת ויש לי שם לחץ רב, כואב ומתמשך.חוליה C7 כואבת לי גם היא לאחר ישיבה ממושכת (מצב בעייתי כי אני בלימודים רוב היום יושבת.)מדי פעם מתפתח לי כאב ראש שעובר גם לעיניים ואני נאלצת לקחת כדור. אני מיואשת, כואבת ועקומה. לא יודעת מה לעשות יותר. בבקשה הצעות. (בנוסף יש לי גמישות יתר בכל הפרקים ומפרקים אחרים מציקים לי גם הם או שהם חלשים, כמו הקרסוליים, הברכיים ומפרק כף היד)

בעייתך מורכבת מדי וספציפית מדי ע"מ שאפשר יהיה לתת לך תשובה בכמה שורות בפורום ומבלי לבדוק אותך. יחד עם זאת - לא נשמע שיש מקום לדאגה. ממליץ שתפני לאורטופד ו/או מומחה עמוד שדרה לבדיקה יסודית ובדיקות הדמיה לפי מה שנראה רלבנטי לרחק הבדיקה הגופנית תרגישי טוב

מנהל פורום כאבי גב