שאלה דחופה כאב גב

דיון מתוך פורום  כאבי גב

23/02/2014 | 13:56 | מאת: ניקול

בחודשיים האחרונים אני סובלת מכאבי גב תחתון, לאחר שפניתי לאורטופד ביצעתי בדיקת סי.טי וזו גילתה פריצת דיסק ב-l5-s1 ובלט בחוליה שמעליה.. בשבוע האחרון חלה החמרה רצינית בעוצמת הכאב, בהמלצת רופא האורטופד המטפל פניתי למרפאת כאב וקיבלתי זריקת קורטיזון היישר לתוך עמוד השדרה... הרופא הבטיח כי לאחר כמה שעות יחול שיפור במצבי והכאב יחלוף, עברו כבר 3 ימים והכאב לא חולף.. חשוב לציין שניסית גם כבר אטופן וארקוקסיה וגם הם לא עוזרים.. אני מתוסכלת מאוד.. אני לא מצליחה לישון בלילה אני חייבת להקטין את עוצמת הכאב.. מה לעשות?

שלום במצבים מסוימים - בהם פריצת הדיסק מייצרת לחץ רב מדי על חוט השדרה - גם זריקה אפידורלית לא מועילה. במצב כזה - אם הכאב ממושך ומגביל - יש לשקול ניתוח בד"כ. מציע שתבואי לבדיקה תרגישי טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב