מסז' תאילנדי בעייתי

דיון מתוך פורום  כאבי גב

16/02/2014 | 12:13 | מאת: עמית

שלום, קצת רקע, אני בן 49, בריא בד"כ ועושה ספורט בצורה סדירה. (שחיה, חדר כושר, אופני שטח) תמיד ידעתי שיש לי רגישות בגב התחתון ושתנועה לא נכונה יכולה להביא לי לכאבים רגלים (הקרנה מהגב) ביום שבת עשו לי מסז' תאילנדי ע"י מסג'יסטית מקצוני, במסגרת הטיפול בוצעו מתיחות רגלים לכל הכיוונים והפעלת לחץ בנקודות שונות בגב ... למחרת וגם היום, יש לי כאבים בגב התחתון וכאבים בשתי הרגלים בשרירי השוק והירך. בעבר עשיתי צילום בגב ולא זוהתה בעיה בגב. מה יכול להיות הגורם לרגישות לגב לפעולות כמו לחיצה על עמוד השדרה ומתיחות מעבר למקובל ? איזה טיפול כדאי לעבור ואיזה בדיקות כדאי לעשות כדי לזהות בעיות כמו זו שהזכרתי ? תודה עמית

קשה לדמיין מצב שעיסוי יגרום לנזק ממשי לעמוד השדרה. אני מניח שמדובר בכאבי שרירים. מצד שני - אם בשלב זה - זה לא חלף - ממליץ שתפנה לאורטופד לבדיקה. תרגיש טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב