כאב גב תחתון

דיון מתוך פורום  כאבי גב

06/02/2014 | 18:55 | מאת: גניפר

שלום. אני שחקנית כדורעף חופים והתחלתי לחוות בזמן ההנחתה כאב בגב התחתון הימני( אני שמאלית) . אינני משחקת כבר כמה חודשים אך אני חשה כי כאב הגב התחתון התפשט לכל אורכו. כואב לי במיוחד בעת הקשתת הגב. חשוב לציין כי בעת ההנחתה אני נוטה להקשית מאוד את הגב.מה ניתן לעשות על מנת לשפר זאת? התחלתי לעשות המון תרגילי גמישות בימים האחרונים אך נראה כי אולי יש לפעול מעבר לכך

שלום ראשית - צריך להבין מה סיבת הכאב. זה יכול להיות כתוצעה מפגיעה במעטפת עמוד השדרה ( שרירים/רצועות) או כתוצאה מפגיעה עמוקה יותר ( דיסקים/מפרקי פאצט ) . לאחר אבחנה ברורה - אפשר להחליט איזה טיפול מתאים. בקיצור - אין מנוס מלבוא לבדיקה ולבצע כנראה גם בדיקת MRI של עמוד השדרה המותניח. תרגישי טוב דר' קינן

13/02/2014 | 13:56 | מאת: גניפר

לפי אורטופדים שבדקו אותי נראה כי אין לי פריצה וזו כנראה בעיה שרירית- או מתיחה או היתפסות

מנהל פורום כאבי גב