כאבי גב באיזור חוליות T5

דיון מתוך פורום  כאבי גב

26/01/2014 | 10:39 | מאת: גבריאל

שלום דוקטור, לאורך תקופה ארוכה אני סובל מכאבי גב באיזור חוליות T4-T5 במיוחד בצד ימין עם סוג של הקרנה לצלעות, כלומר הכאבים נותים להיות ליד החוליה כלומר על השריר וכשאני מעסה את השריר באיזור אז מתחיל לה גם כאבים בצלעות. כמה עובדות אני היפוכונדר וחושש מהגרוע מכל (סרטן) כשאני יותר מידי נוגע אז מתחילים לי כאבים. בלילה אני יושן בסדר עובד מול מחשב לאורך כל שעות היום בדרך כלל אני בחור בריא וטיפה שמנמן. לא עושה ספורט לשאלתי רציתי לדעת מה דעתך? ולמי אני צריך לפנות בכדי לבדוק או לקבל טיפול ? המון תודות, גבי

לא נשמע מדאיג בכלל- אולם מומלץ לא להתעלם אם נמשך זמן רב. הייתי מתחיל את הבירור אצל אורטופד בהמשך - אולי מומחה עמוד שדרה. תרגיש טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב