בעיות צוואר

דיון מתוך פורום  כאבי גב

26/12/2013 | 08:36 | מאת: יפעת

יש לי פריצת דיסק בצוואר. הדיסק בצוואר מסיט את החוט אך החוט לא לחוץ. אין לי שום רפלקס פתלוגי אבל אני מרגישה כיווץ של כל השרירים בגוף ותנועת הגפיים שלי לא חלקה. נוריולוג בדק אותי לא מצא כלום, אורתופד עמ"ש בדק אותי ואמר שזה בספק אם זה מזה וטען שזה מסטרס, נוירוכירורג שבדק אותי טען שזה כן מזה והמליץ לנתח. בשורה התהחתונה יצאתי משוגעת. שאלתי - האם הסטה של חוט השדרה יכולה לגרום לכיווץ שרירים בגוף למרות שאין שום רפלקס פתלוגי ?

כן. תשובה יותר מפורטת תדרשו ממך להגיע לבדיקה עם ה MRI שביצעת. תרגישי טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב