תחושת "חישמול מתחת לזרוע"

דיון מתוך פורום  כאבי גב

16/10/2013 | 15:24 | מאת: הפרי

שלום רב בן 32 בריא בד"כ עוסק בספורט ישנה נטייה לתפיסות מרובה באזור הצוואר ובגב העליון. מזה כמה חודשים לאחר שנפלתי בעת פעילות ספורט אני חש לחץ על אזור הצוואר וכאשר אני עושה תנועה פתאומית כגון התעטשות או שיעול לדוגמא אני חש מעיין תחושת "חשמל" חזקה שמתחילה מתחת לזורעות ועולה באופן חד כלפי מעלה. אני ממשיך להתאמן (כדורעף) אמנם התחושות באזור הגב העליון לא נעימות ותחושת החישמול /נמלול מטרידות מה הגורם לבעיה? והאם יש סיבה לדאגה? תודה מראש

נשמע שכדאי שתבוא לבדיקה ( אצלי או אצל מומחה עמוד שדרה אחר ) כי התיאור שלך נשמע מתאים לבעיה משמעותית בעמוד השדרה הצוואריו נשמע שיש צורך ב MRI של עמוד השדרה הצווארי. אז לשאלתך- אין סיבה לדאגה - אבל חובה להבין במדויק מה הסיבה. תרגיש טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב