נשאר גוש לאחר שעורה

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

08/11/2011 | 13:12 | מאת: אימא מודאגת

שלום רב בתי בת 12 עוברת כמה פעמים בשנה שעורה בדרך כלל בחלק העליון של העין לפני כחודשיים הייתה לה שעורה מאוד קשה בחלק התחתון והיא לא עברה .נשאר לה גוש בתוך העפעף התחתון שמתנפח פעם בכמה ימים. נגשנו לרופא עניים והוא אמר לנו רק ניתוחון להוצאה במרפאה של פלסטיקה של העין.אנו גרים באיזור ירושלים ובהדסה הטורים הם רק לעוד 4!! חודשים והילדה מאוד סובלת .רציתי לשאול כמה שאלות: האם באמת זה הפתרון היחיד במקרה הזה? האם זה מסוכן?(כהליך ניתוחי)? והאם משהו יכול לומר לי איפה יש טורים יותר קצרים למרפאת פלסטיקה של העין? המון תודה

ניתוח הוא הפתרון אך יש מקום לשקול זריקה עם סטרויידים. התורים ארוכים בבית חולים בדרך כלל. פרטי יכול להיות יותר מהר.

09/11/2011 | 09:46 | מאת: אימא דואגת

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים