הסרת נקודת חן בעין

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

16/10/2011 | 15:28 | מאת: שרון

שלום, יש לי נקודת חן בעין (בלחמית) כבר יותר מ-20 שנה ובערך מחצית הזמן הזה הרופא המליץ להסיר אותה. הייתי במעקב שבאמת הראה שאין שינוי בצורה או בצבע של הנקודה. לפני שבועיים זיהיתי נקודה לבנה במרכז הנקודה, ולאחר ביקור אצל רופא התברר שמדובר בציסטה ואין מנוס אלא להוציאה. כמה שאלות: כיצד מתבצע הניתוח? באיזו הרדמה? האם בלייזר או בסכין? מה משך ההחלמה? וכמו כן - היכן ניתן לבצע ניתוח כזה? האם יש המלצה על מומחה ספציפי? תודה מראש!

שרון שלום, בדרך כלל לא מסירים באמצעות לייזר. ניתן לבצע את ההליך גם בהרדמה מקומית וגם כללית. תקופת ההחלמה אורכת מספר שבועות, בהן העין אדומה.תוכלי לפנות למרכז רפואי עיניים *3122 . בהצלחה

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים