ניתוח להסרת כלזיון ושאלה נוספת

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

06/10/2011 | 15:14 | מאת: רונית

שלום, אני עומדת לעבור בפעם השלישית הסרת כלזיון. מעניין אותי לדעת איזה הכשרה או התמחות צריך הרופא המבצע. בנוסף, בכל מקרי ה"שעורה" שהיו לי כמעט ולא מורגש השלב הדלקתי אלא אני פשוט מרגישה ורואה את הבליטה שנשארת, לכן, האם ישנה דרך למנוע מקרים אלו? כיצד זה נגרם? ראיתי גם שאנשים שאלו על נקודות לבנות קטנות שיוצאות לפעמים על העין (היכן שמורחים עיפרון שחור בד"כ) בחלק הצמוד לריסים, קורה לי גם לפעמים אך הן נעלמות כעבור כמה ימים. האם זו תופעה מסוכנת? כי ראיתי שכתבת שיתכן ואלו ציסטות.. תודה רבה על התגובה..

לרונית שלום, לפעמים השעורה חוזרת וצריך לנקז שוב. יכול לעזור הזרקת סטרוידים. אין דרך למנוע, אבל דוקסילין יכול לעזור. נקודות לבנות יכולות להיות סיסטות וזה לא מסוכן אבל כדאי לעבור בדיקה. פרופ' מוריס הרטשטיין

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים