פגיעה בעצב השלישי לאחר ניתוח מח עם כניסה מעל לעין

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

12/07/2011 | 17:25 | מאת: דנה

לאחר ניתוח להוצאת גידול בהיפיפיזה ענק - יש לי פגיעה בעצב 3 עם סגירה מוחלטת של העףעף וסטייה של גלגל הען והגדלת עישון.אני במעקב נוירואופטלמולוגי. מה הסיכוי לניתוח מוצלח להרמת עףעף עם שרירי מצח חלשים? מאוד מפריע לי - בדעתי לבצע ניתוח למירכוז העין.

אפשר להרים דרך המצח אך יש סיכון לראייה כפולה ויובש אז צריך לזהר. בהצלחה

13/07/2011 | 21:29 | מאת: דנה

יש להזהר מהניתוח או למיקוד ראיה לפחות במבט ישיר? ואחר כך הרמת עףעף? יש דרך להתנהל עם היובש? זה כי העין לא תסגר? בארץ יש נסיון רב בניתוחים מסוג זה?

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים