הפנו אותי מפורום אחר להתייעץ עם אוקולופלסטיקאי

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

25/05/2011 | 11:29 | מאת: לירון

אין לי פזילה. יש לי פזילה מדומה שבדרך כלל לא רואים, ובבדיקה נוירולוגית רואים ועוד איך, בגלל ספיגת שומן של הארובה. ספיגת השומן בכלל לא ידועה בקופת חולים כי היא מוזכרת רק במסמך משנת 89 שקיים אצלי ורופא המשפחה ורוב הנוירולוגים בקופת חולים מסרבים להסתכל עליו.אני שוקלת אם להתיעץ עם פרופסור מבי"ח חולים קפלן- שהוא של קופת חולים כללית-פרופסור שהיא ממשיכתו של הרופא שניתח אותי בזמנו באופן פרטי, בגלל שהיא עובדת של קופת חולים כללית בקפלן,והיא היחידה שמצאתי בתחום הספיציפי והצר הזה. כנראה שאצטרך לעשות את זה באופן פרטי במרפאה שלה במרכז רפואי רמת אביב , כי לא תהיה לי הפניה. רציתי שיטפל בי מישהו מקופת חולים, אבל אין לי נגישות לרופאי עיניים שם, ולא ידוע לי על רופאי עיניים של קופת חולים ברמתה של הפרופסור. הבעיה היא שלא ניתן באמת לאלץ רופא לכתוב משהו בתיק, אבל אני חייבת לגרום לרופא המשפחה להפסיק להתעלם מהמכלול שלי, ולהפסיק לשלוח אותי לרופאים שמתעלמים ממה שיש לי בעין ומתייחסים גם לזה,שזה רוב הפגיעה, כאל המח, ורק משערים השערות ולא מפנים אותי לשום מקום. איך אני אצליח לעשות זאת? תודה. פרסום תגובה פזילה מדומה דר' אבישר ענבל, מנהלת פורום רפואת עיניים פורסם ב: 21:21 , 13/06/2010 אני יכולה לאמר לך שבעיה ארובתית היא בתחום של אוקולופלסקיטאי, וממש לא נויורולגית. אם תבקשי הפניה לאוקולופלסטיקאי, אני מאמינה שתקבלי. אם את עדין לא מסופקת מתשובה של אוקולופלסטיקאי אחד- את יכולה לפנות לאחד אחר. באופן זהיר צריך לאמר שיש בעיות שלא ניתן לפתור ותקחי את זה בחשבון. מקווה שימצא לך פתרון שיספק אותך. דר' אבישר ענבל, מנהלת פורום רפואת עיניים פרסום תגובה גם אם לא ימצא פתרון כנל פורסם ב: 18:41 , 01/10/2010 אני מקווה שימצא הסבר שיספק את חבורת המטומטמים ברופת חולים שלי. אני צריכה למצוא מישהו שעובד עם קופת חולים כללית. חוץ מזה בקופת חולים שלי יש לי רק הפניה לנוירולוגים שרואים את הבעיה הזאת כבעיה מוחית לחלוטין הפניה מרופא משפחה שלא מבין בזה כלום. פרסום תגובה 2 להתיעץ עם אוקולופלסטיקאי ל.ש. פורסם ב: 10:48 , 08/06/2010 פעם לפני זמן התייעצתי עם רופא שיש לו מרפאה באבן גבירול בתל אביב, והוא בדק אותי והסביר לי מה אפשר לעשות, עד שהוא הבין שאני רואה די טוב בעין הזאת ואז הוא אמר שאסור לנתח, כי השתלת רקמת שומן היא לא יציבה והיא פוגעת בראיה וגורמת עיוורון בעין. האם אפשר לעשות משהו אחר? משקפי ראיה אמורות למקד לי יותר את העיניים, אבל אני לא רגילה ללכת איתם כי בדרך כלל אני לא צריכה אותם. ואני כל כך הרבה פעמים רואה את זה כשאני מסתכלת בראי , שאז זה יותר בולט ממה שזה באמת. רופא שעובד באסף הרופא ובאתי אליו פרטי ברמת אביב אמר לי שאני לא אסתכל בראי. אבל איך אני יכולה לא להסתכל בראי?

קצת קשה לי להבין מח בדיוק הבעיה. כדאי לעבר בדיקה אצל מומחה.

31/05/2011 | 08:50 | מאת: לירון

הבעיה שלפני 24 שנים נזרקתי בתאונת דרכים וקיבלתי מכה בארובת העין . היתה לי פזילה איומה שתוקנה לגמרי אחרי שנתיים וחצי, אבל היה לי דימום מאסיבי מהתאונה שמתי שהוא נספג נספג איתו חלק מרקמת השומן וזה עושה שהעין היא בשני מצבים , תלוי בכיוון שאני מסתכלת אליו ותלוי במיקוד. אפשר לתקן את זה רק עם משקפיים אבל אני לא רגילה ללכת איתן כי אני לרוב לא צריכה אותן בשביל ראיה.אני רואה את זה הרבה כשאני מסתכלת בראי. חברה שלי שאבא שלה בזמנו המליץ לי על מי שתיקן לי את הפזילה רואה את זה ובטוחה שזה חלק מהפזילה ההיא כי אז אמא שלי הסבירה לה ככה. אני הלכתי למומחים והם בדקו אותי ומצאו שאין לי פזילה. אני חייבת להתגבר על הבעיה הזאת ולא יודעת איך.

נראה לי שכדאי להתיעץ עם אוקולופלסט ופזילה ביחד

07/06/2011 | 21:01 | מאת: לירון

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים