פטוזיס

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

17/08/2015 | 17:56 | מאת: גל

שלום, הייתי אצלך לייעוץ פטוזיס בשילוב פגיעה ברקמה הרכה בלחי, שכחתי לציין בגבה של העין עם הפטוזיס גם ריקה לעומת הגבה הימנית. איך מתקדמים , מעוניין בתיקון פטוזיס ומילוי הגבה באותו ניתוח. ואולי גם מילוי הלחי עם שומן שלי. תודה.

אפשר למלא עם שומן או חומר מילוי

24/08/2015 | 14:36 | מאת: גל

האם מספיקה פעם אחת למלוי, מפני שהרוב נספג ורק שליש נשאר. במידה ואצטרך שוב להזריק כי לא יתמלא לפי תוצאה רצויה לא תהיה בעיה? האם המילוי יהיה באותו ניתוח פטוזיס עפעף או קודם המילוי?

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים