בעיה בעיניים

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

11/05/2015 | 18:41 | מאת: דפנה

אני בת 43, לפני כמה שנים נמצא גרייבס, כיום מאוזנת, לוקחת כדור מרקפטיזול בשבוע. לאחרונה אני מרגישה שהשתנו לי העיניים- העיניים לא נראות זהות :אחת נראית גדולה יותר (עפעף תחתון יותר למטה) אולי אף קצת בולטת יותר, שתי העיניים קצת נפוחות יחסית לעבר, עפעפיים עליונים קצת מעובים. בנוסף נראה שמיקום האישונים אינו זהה בעיניים. כמה שאלות: 1. האם יכול להיות שתופעות אלו נובעות מהתעוררות של גרייבס, גם אם הבלוטה מאוזנת? 2. איך ניתן לטפל בבעיות אלו ולעצור הדרדרות? האם רק ניתוח הוא אופציה? 3. איזה רופא עיניים מתאים כאן? האם נדרשת התמחות מסויימת? 4. האם טיפות נגד יובש (הילו קומוד וכד') יכולות לעזור? תודה מראש

יכול להיות מהגרייבס. כדאי להתייעץ עם אנדוקרינולוג. לעיניים את צריכה אוקולופלסט כמוני. יש אפשריות חוץ מניתוחים. כדאי טיפות נגד יובש אם צריך

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים